Kamp

Voor wie

Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen mee op kamp.

Wat 

Tijdens de kampweek worden er veel leuke spellen gedaan. Ook is er een spannende vossenjacht, een spooktocht, en een super chique gala-avond in het Neverland casino. Natuurlijk is er ook een bonte avond, een leuk uitje en een filmavond mét popcorn.

Het kamp staat ieder jaar in het teken van een fantasierijk thema, dat als rode draad door de verschillende activiteiten zal lopen.

Waar

Stichting Neverland maakt voor de kampweek gebruik van een accommodatie in de provincie Noord-Brabant. Deze prachtige locatie heeft veel ruimte binnen en buiten waar we ons elk jaar fantastisch vermaken. Er is een speeltuin, een speelbos, een huttentouwbos, een speelveld en een kleine kinderboerderij met geiten, een ezel en konijnen. Er is zo veel te doen, we zouden er wel vijf weken kunnen blijven!

Wanneer

Neverland zal in 2018 plaatsvinden van zondag 5 tot en met zaterdag 11 augustus.

Begeleiding
Stichting Neverland is een organisatie die zich niet alleen onderscheidt door haar lage kosten, maar vooral door de enthousiaste en goed voorbereide vrijwilligers. Zij staan met zeer veel inzet, motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel garant voor een week gezelligheid en plezier. Per week is er een EHBO’er aanwezig. In noodgevallen zal een arts geraadpleegd worden. De kosten zijn voor rekening van de ouders/verzorgers van het kind. Deze kunnen op de eigen ziektekostenverzekering verhaald worden. Wel is het belangrijk dat u de gegevens van de ziektekostenverzekering aan ons doorgeeft op het inschrijfformulier.

Vervoer
U wordt verzocht uw kind op eigen gelegenheid naar de accommodatie te brengen. Daar wordt u ontvangen met koffie/thee of limonade en kunt u kennis maken met de groepsleiding.  Wanneer u niet beschikt over eigen vervoer kunt u met ons contact opnemen. Wellicht kunnen wij u helpen bij het vinden van een oplossing.

Inschrijven
Als u uw kind wilt opgeven voor een van de kampweken van Stichting Neverland, vul dan het inschrijfformulier in. Wanneer uw inschrijf formulier door ons is ontvangen, sturen wij u een factuur voor het overmaken van het kampgeld. De inschrijving van uw kind is definitief wanneer het kampgeld op de rekening van Stichting Neverland is bijgeschreven. Vóór aanvang van de kampweek krijgt u alle informatie over de week toegestuurd.

Kosten
De kosten voor de kampweek bedragen € 90 (inclusief inschrijfkosten à € 16). Voor kinderen uit instellingen ligt dit bedrag iets hoger en kost de kampweek € 165 (inclusief inschrijfkosten à € 16).

 

Benieuwd hoe zo’n kampweek verloopt? Lees onderstaand artikel van een aantal jaren geleden: