Financiën

Stichting Neverland draait volledig op vrijwilligers. Het sponsoren van één kind kost zo’n €xx. Om de kampen toegankelijk te houden voor de doelgroep, is het belangrijk de kampbijdrage per kind zo laag mogelijk te houden. Daarom proberen wij ieder jaar zoveel mogelijk via fondsen, sponsoren, bedrijven en particuliere giften de financiën rond te krijgen.

Wat kunt u doen?

Als u wilt helpen, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een bepaald onderdeel van het kamp te sponsoren. U kunt ervoor kiezen om de gelden voor het ondersteunen van een kind te storten, u kunt een spel sponsoren, u kunt financieel bijdragen bij de activiteit, u kunt de zwembaddag sponsoren of een andere mogelijkheid kiezen. Uiteraard kunt u ook een bijdrage naar eigen inzicht doen.

Hartelijk dank voor uw interesse in het werk van Stichting Neverland!