Vrijwilligers

Zou jij graag iets voor een ander willen doen? Een glimlach op iemands gezicht toveren en diegene zijn of haar zorgen voor een moment doen vergeten?

Stichting Neverland draait volledig op vrijwilligers. De naam Neverland verwijst naar het land van Peter Pan, een droomwereld waar kinderen kind kunnen zijn en hun zorgen van alledag kunnen vergeten. Met een groep van ruim 30 vrijwilligers verzorgen wij jaarlijks voor zo’n 60 kinderen een geweldige kampweek.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen om ons team te versterken!

Wie zoeken wij?

Sta jij goedgemutst om 6:00 uur ’s ochtends als eerste in de keuken om voor iedereen koffie te zetten? Vind je het geen probleem om midden in de nacht de laatste spoken uit het bos op te halen? Draai jij je hand er niet voor om, om voor 90 man een maaltijd te verzorgen? Misschien kan jij heel goed uren achter elkaar verhaaltjes voorlezen. Dan zoeken wij jou!

Waarom vrijwilliger worden?

Aanmelden als vrijwilliger of meer informatie? Mail naar bestuur@stichtingneverland.nl

Of kijk op onze Facebook-pagina voor meer informatie https://www.facebook.com/StichtingNeverland/

Vrijwilligers