MENU
Het zomerkamp

Zoveel te doen, in zo weinig tijd :-)

Neverland is een week vol leuke activiteiten, nieuwe kinderen om te leren kennen en een perfecte omgeving met bossen, speeltuinen en voetbalvelden. Kortom, de perfecte ingrediënten om een super toffe week te beleven en de problemen van alledag te vergeten.

Neverland is spannend, want je slaapt (misschien wel voor het eerst) met nieuwe kinderen op een grote slaapzaal.

Avontuurlijk, als je samen met de rest van je groepje op speurtocht bent door de bossen.

En gezellig, met de geiten en konijnen die vrolijk rondspringen bij de kinderboerderij!

Kijk hieronder welke activiteiten er in elk geval op het programma staan, hier staat nog lang niet alles, maar we gaan natuurlijk niet alles verklappen!

Vossenjacht

Midden in de kampweek wordt de omgeving overladen met heuse vossen voor een vossenjacht! Nee, we gaan niet op jacht naar echte vossen, maar naar personen met opdrachten. Wie weet waar in de omgeving we allemaal terechtkomen en wat voor opdrachten we onderweg uit moeten voeren…

Spellencircuit

Eén van de vaste activiteiten is wel een spellencircuit, waarbij de verschillende groepjes tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk punten te scoren bij allerlei spelletjes, zoals een estafette, blik werpen of waterballonnen schieten.

Hutten bouwen

Bij het kampgebouw kunnen we binnen een paar honderd meter drie verschillende bossen inlopen, waaronder eentje die vol ligt met losse takken en schuine bomen. Dat is dus de perfecte locatie om hutten te bouwen!

Bonte avond

Er is één activiteit die natuurlijk niet mag ontbreken op elk zomerkamp: een bonte avond! Met een avond vol dansacts, hilarische stukjes en een grote disco is dit de perfecte manier om deze fantastische week af te sluiten!

Zwemmen

De oudere kinderen gaan ergens in de week een dagje zwemmen bij een zwembad in de buurt. De hele dag spetteren, van de glijbanen en proberen om de leiding kopje onder te krijgen is meestal een garantie om ’s nachts goed te kunnen slapen!

Het Neverland zomerkamp 2024 is van
zondag 28 juli t/m zaterdag 3 augustus

“Neverland, het eiland van Peter Pan.
Een droomwereld waar kinderen kind mogen zijn
en hun zorgen van alledag kunnen vergeten.”